ایهٔ آدامس ترکیبی است از پلیمرها، نرم‌سازها (پلاستی‌سایزر) و صمغ. این پایه را معمولا با نرم‌کننده‌های خوراکی، مواد نگه‌دارنده، شیرین‌کننده‌ها، رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌ها ترکیب می‌کنند. اغلب آدامس‌ها روکشی پودرمانند یا سخت‌تر هم از جنس پلیول دارند. [پلیول نوعی کربوهیدرات شیرین‌کننده است که به‌جای شکر استفاده می‌شود.] اطلاعات دقیق درباره ترکیبات و میزان مورداستفاده از هریک، جزء اطلاعات محرمانهٔ تولیدکنندگان است

امروزه اغلب آدامس‌ها را با پایهٔ آدامس (gum base) درست می‌کنند.

می‌کنند ,آدامس‌ها ,اطلاعات ,پلیول ,آدامس ,دقیق ,اغلب آدامس‌ها ,دقیق درباره ,اطلاعات دقیق ,درباره ترکیبات ,ترکیبات و

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه مقاومت بسیج امام رضا(ع) پزشکی قانونی استان کرمانشاه lifeinchrist shabdarflower طب سنتي ايراني رهگذر لیموشو دو ارباب بچه ممتاز ها مکث سیاسی crazy friends