ایهٔ آدامس ترکیبی است از پلیمرها، نرم‌سازها (پلاستی‌سایزر) و صمغ. این پایه را معمولا با نرم‌کننده‌های خوراکی، مواد نگه‌دارنده، شیرین‌کننده‌ها، رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌ها ترکیب می‌کنند. اغلب آدامس‌ها روکشی پودرمانند یا سخت‌تر هم از جنس پلیول دارند. [پلیول نوعی کربوهیدرات شیرین‌کننده است که به‌جای شکر استفاده می‌شود.] اطلاعات دقیق درباره ترکیبات و میزان مورداستفاده از هریک، جزء اطلاعات محرمانهٔ تولیدکنندگان است

امروزه اغلب آدامس‌ها را با پایهٔ آدامس (gum base) درست می‌کنند.

می‌کنند ,آدامس‌ها ,اطلاعات ,پلیول ,آدامس ,دقیق ,اغلب آدامس‌ها ,دقیق درباره ,اطلاعات دقیق ,درباره ترکیبات ,ترکیبات و

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

باربری vakil7 دلنوشته شقايق گلزاده آبگرم های ایران nasimefbahar مرجع پروژه و پایان نامه دانشجویی وبلاگ مصطفی عطائی میهن استور | متنوع ترین فروشگاه ایرانیان فاصله ها قلبِ عاشق